Borgbacken

Igår var det dags för vår årliga Borgbacken-dag med Janis familj. De besöker Borgbacken alltid på hösten, då det är mindre folk igång, inte så varmt och inga köer till attraktionerna. Om man ber snällt kan man t.ex. få åka samma attraktion flere gånger i rad om ingen annan står i kö, hur bra?!

I år hade de lovat regn och kallt just den dagen vi hade tänkt åka, men som tur fick flickorna oss övertalade att åka ändå, för solen sken nästan hela tiden, och kallt hade vi inte då vi klätt på oss ordentligt. Jag hade tjocka strumpbyxor, jeans, polotröja, vinterjacka, mössa och vantar och det var varken för lite eller för mycket.

Vi åkte i många olika attraktioner, men ibland fick jag hoppa över en tur då jag nuförtiden blir ganska lätt åksjuk. Mest gillar jag de berg- och dalbane aktiga attraktionerna, men blir helt svimfärdig av attraktioner som bara snurrar, snurrar, snurrar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: