Vad jag önskar mig i födelsedagspresent och julklapp

1. Presentkort till min frissa, Davini skönhetssalong i Ekenäs. Frissa är något som behövs med jämna mellanrum men som jag nästan aldrig unnar mig själv annars // 2. Nya spotlights till vardagsrummet. De som lyser vid fönstret förnyade vi ju ifjol eller året innan och nu skulle jag gärna förnya de två som lyser mot takkan/eldstaden. Gärna i svart också, för lite kontrast. Dessa finns på K-rauta för 24,95€ styck. // 3. Nya hemmabyxor. Varför, VARFÖR går de alltid sönder i skrevet? Dessa från Zalando Essentials är sköna och är gjorda av hållbart bomull. // 4. En ANVÄND Ikea Kallax/Expedit bokhylla med 2×4 hyllor. Skulle vilja göra om lite i flickornas rum och tror den här kunde vara bra där. Vill ABSOLUT INTE ha en ny då man får en använd för 20-30€. // 5. De här Sagaform Oval Oak Hands salladsbesticken har jag letat efter i flera år. Så fin design! // 6. En ordentlig glasskopa. Har för mig att om jag hade en bra glasskopa att jag skulle äntligen få till den perfekta glassbollen och skulle kunna göra fina glassportioner. Vet inte om det kommer hända men känns ändå som om det fattas en glasskopa från köksutrustningen. // 7. En till sport-BH. Har två men det vill inte räcka då jag dagligen använder dem när jag är ut med hundarna och i stallet. // 8. Presentkort, t.ex. Netflix eller Spotify. Beställer både på Spotify och Netflix men har superdåligt samvete över att lägga pengar på något sådant varje månad, men vill samtidigt inte leva utan någondera. // 9. En Daniel Wellington klocka med stor urtavla och svarta läderremmar. Alltså precis likadan som den jag haft men som gick sönder.

Ja, det är sant! Jag fyller år snart, vad roligt! Har funderat ut lite grejer som jag gärna skulle vilja ha och listat dem här ovanför. Förutom det här blir jag ju alltid glad av upplevelser, överraskningar, vinkurser, middag på någon restaurang, en flaska skumpa, hemgjorda presentkort och så bortåt. Hellre upplevelser än saker jag inte behöver helt enkelt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: