Min födelsedag

Det är ännu en mörk novembermorgon. Jag sitter hemma vid köksbordet och jobbar hemifrån idag. Känner mig lite sliten, och behövde den här sovmorgonen.

Senast jag loggade in här var jag 31 år. Nu är jag 32 år och 10 dagar. Kommer ihåg när jag var tjugo nånting och 32 lät ju verkligen gammalt. Nu är jag själv 32 och känner bara.. jaha. Ibland skrämmer det mig när jag verkligen tänker efter hur fort tiden går. Men för det mesta är jag riktigt nöjd. Och varför skulle jag inte vara det? Jag har en fastanställning jag gillar, roliga kollegor att luncha och babbla med, och världens mest stöttande chef. Jag är gift sedan tre år tillbaka med någon som älskar mig och får mig att skratta dagligen. Jag har mina fyrbenta barn som ger mig oändlig kärlek och glädje. Jag bor i ett eget hus ute på landet där jag trivs i tystnaden och är omringad av familj. Jag har rest mycket i mina dagar, om än allt mindre på senaste år.

Men vad gjorde jag på min födelsedag då? Vi tar en titt.

Okej, jag började morgonen hos frissan. Otvivelaktigt det bästa sättet att börja ens födelsedag, det här ska jag börja göra varje födelsedag från och med nu. Vem vill nu inte börja sin födelsedag med att känna sig fin? Jag hade en viktigt uppgift senare på dagen så jag hade beställt tid till Angelina på Davini Skönhetsalong i Ekenäs. Frisyr och smink skulle jag få och det blev magiskt bra som alltid! Hade dessutom på mig min nya klänning från Lindex (inte sponsrad) som satte perfekt.

Hej från en glad 32-åring! 👋🏻

När jag kom hem gosade jag med hundarna medan pappa och Jani var ute och byggde på vår nya bubbelpool! Tänk att vi äntligen gjorde det, skaffade en bubbelpool, helt knäppt ju. Så himla lyxigt med egen bubbelpool på bakgården. Vi har badat nästan dagligen sen den kom för två veckor sedan veckan, och nu håller de alltså på att förstora terassen så att bubbelpoolen blir mer inbyggd. Fint blir det, ska visa mer när det är helt färdigt.

Vid 13 var det dags för dagens viktigaste uppdrag, jag skulle bli gudmor till min lilla brorsdotter. Enkelt att komma ihåg när min guddotter blev döpt, då det är min födelsedag. Hon blev döpt till Lydia och det passar henne så bra. Lydia hette även vår farmors mamma, om jag minns rätt. Lydia var duktig genom hela dopet, men lite grät hon som nu bebsiar gör, speciellt då prästen började sjunga. Då var hennes mamma den enda som kunde trösta henne. Tror gudfaderskapet betydde extra mycket för Jani, då detta blev hans första gudbarn. Själv är jag nu stolt gudmor till tre barn, mina systers barn och nu Lydia.

På ens födelsedag får man göra vad man vill, så när vi kom hem bytte jag om och gick till stallet. Är fortfarande så nykär i Runo att jag ville ha honom med på ett hörn av min födelsedag.

Efter stallet var jag hungrig, så Jani tog mig ut för att äta min favoritmat i världen – pizza, haha. Få saker i denna värld är så goda som pizza 🍕. Så jag böt stallskorna till mina Converse och så blev det en krispig pizza med extra ost, och lite välbehövlig tumistid med Jani.

På kvällen firade vi ännu med ett dopp i bubbelpoolen och lite cider och öl för att skåla med.

Tycker årets födelsedag var en bra blandning av grejer. Hade massor att göra, men även tid att ta det lugnt. Var omringad av familj och men fick även egentid med hundarna och hästen. Kände mig fin i smink och ny klänning, men även bekväm i mina gamla Converse i en pizzeria. Kanske avbildar födelsedagen min avslappnade syn på min ålder? Jag är helt enkelt bekväm i den, och det känns bra.

Nästa år ska jag ändå ta fram kameran på min födelsedag, det börjar märkas att min telefon har fyra år på nacken 😉

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: