Just nu, en solig decembermorgon

Äntligen sol, äntligen december, äntligen snart jul. Jobbar hemifrån idag vilket tycks vara den enda tiden jag har tid att blogga längre. Vaknade kl.8 vilket för mig är sovmorgon nuförtiden, matade hundarna, släppte ut dem, redigerade lite bilder och åt frukost medan jag kollade på ett avsnitt Modern Family. Ska bara skriva lite här och så ta itu med jobbet.

På tal om frukost, hur ofta känns det inte som om man inte har något hemma? Men ibland vaknar fantasin och man skrapar ihop något av det man nu råkar ha i skåpet, och pang så har man gjort något sjukt gott i misstag. Som idag när jag upptäckte toast med brie och honung till exempel, det enda vi typ hade hemma men gud va gott! Ska nog ändå åka och veckohandla idag, för inte kan man väl äta brie varje morgon? Eller?

Det är snö på marken, några minusgrader ute och solen håller på att gå upp. Det har varit så fina vinterdagar de senaste dagarna. Vinterskorna har fått ersätta höstskorna och jag har fått gräva fram den tjocka vinterjackan istället för min tunna höst-trench. Det har varit kallt, men ändå så fint och ljust. Snön gör att det är så mycket ljusare ute, snön reflekterar verkligen ljuset på ett helt annat sätt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: