Ryggskott

Ja det var en himla tur att morgonens inlägg var tidsinställt, för i verkligeheten låg jag på golvet i vårt kontor och hade så fruktansvärt ont i ryggen..

Nästan genast jag kom in på kontoret imorse och satte mig vid min plats rev det till i ryggen plötsligt så starkt att jag inte kunde andas ordentligt. Ryggskott. Det blev lite bättre med smärtstillande men efter ett kort möte där jag suttit stilla var det sjukt igen. Då la jag ner mig på golvet för att försöka få ryggen att slappna av, men det gick inte, och jag fick kontakta arbetshälsovården.

Arbetsläkaren skrev ut en muskelrelaxerande som min arbetskompis snällt nog gick till apoteket och hämtade till mig. 30-45 min senare var det lite bättre, och jag vågade pröva sätta mig i bilen och köra hem.

Nu med muskelrelaxerande och smärtillande kan jag ändå andas, stå och ligga, men fortfarande gör det ont om jag sitter för länge. Får se hur ryggen känns imorgon..

Här låg jag på kontorsgolvet och trodde jag aldrig skulle komma upp från golvet igen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: