En grå Lucia-fredag

Äntligen sovmorgon. Har sovit så fruktansvärt dåligt den här veckan känns det som, så imorse tog jag ut lite extra sovtimmar. Vaknade när Jani åkte hemifrån vid halv nio och så steg jag upp, matade hundarna och la mig i soffan. Bestämde mig att stiga upp för dagen när det blivit ljust ute, men det var en dålig idé en grå och mörk dag som idag… Istället bläddrade jag igenom instagram och facebook och gosade med hundarna. Till slut var jag tvungen att stiga upp trots att det knappt blivit ljust ute.

Jobbar hemifrån denna lucia-fredag, pga ska på lillajulsfest ikväll. Därför får jag nu sitta i lugn och ro vid köksbordet, med en kopp chai-te, rågbrödstoast med grynost och innehållet av gårdagens (har haft bråttom och inte hunnit öppna!) och dagens lucka i chokladkalendern som jag fick i födelsedagspresent.

Ikväll är det företagets lillajulsfest som gäller. Ska ta tåget till Helsingfors och tillbaka, vilket är mysigt, tillåter mig att dricka vin eller kanske t.o.m. några drinkar, plus att sista tåget hem för natten är en ypperlig ursäkt att tacka för sig när festen är som roligast och ändå få somna i egen säng, vilket är det bästa som finns.

Vi ska fira på Busholmen, och jag ska ha min nya fina klänning jag köpte till dopet för en månad sedan! Ser framemot en finkväll i Helsingfors. Men innan det ska jag jobba, äta nybakta bullar hos mamma, och antingen gå en promenad med hundarna eller ta en ridtur.

Lite jul på jobbet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: