Vad jag fick i julklapp

Älskar julen och årets jul var inget undantag. I år var det kanske ännu tydligare för mig än vanligt, hur mycket mer det betyder att fira jul med familjen och alla man älskar, än det vad som ligger i paketen.

Fick massor av härliga och framför allt OMTÄNKSAMMA julklappar i år, vilket jag är så glad för. Det var köpta lokalt, stödde lokala företag, det var välgörenhets-julklappar och julklappar jag hade önskat mig – vilken lycka! Överlag tyckte jag det äntligen var någon måtta med julklapparna i år. Speciellt Janis föräldrar som oftast skämmer bort flickorna med onödigt dyra prylar hade i år lyckats bra med att hålla sig i skinnet och köpa sånt flickorna verkligen ville ha och behövde, vilket inte var mycket.

I år finnehöll julklapparna jag fick bl.a. tofflor (behövde och inhandlade lokalt), bakningsunderlag (hade önskat mig redan ifjol), salladsbestick (önskade och inhandlade lokalt), lampor (önskade), en bok (önskade), biobiljetter (alltid roligt att få), te (alltid bra att ha), en donation till husdjur av fattiga familjer (vad fint! ❤ ), Kariskalendern (stöder lokala företagare), presentkort till Bianco Blu glasstudio i Fiskars (stöder lokalt företag) och av flickorna fick jag strumpor, nyckelring och pussel – gulligt ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: