Decenniets sista inlägg 💫

Ännu hinner jag kika in här och säga hejdå för 2019, för 10-talet. Ska som vanligt skriva lite årsgenomgångar och listor om det gångna året, men återkommer med det någon annan dag. Idag kommer vi att fira en lite annorlunda nyår i år. Eller vi ska ha fest hemma hos oss som vanligt men hela Janis familj uteblir pga de blivit sjuka, så trist! Men det blir mina föräldrar, min bror med familj och så vi, och vi får se till att festa för alla andras del också. God mat, kanske något spel, bubbelpool och skumpa vid tolvslaget, ändå ganska bra upplägg?

Igår hann vi ännu med en sista date night för året. Det blev en spontan sådan, men finns det bättre? Vi hade fått biobiljetter till julklapp och filmen vi ville se, Star Wars: The Rise of Skywalker gick på bio. Vi åkte till Iso Omena pga biobiljetterna var till Finnkino, åt mat på Taco Bell, handlade nyårsgrejer i en supermarket och så gick vi och såg filmen, med tillhörande popcorn förstås. Filmen och maten var lika bra som alltid, så daten var lyckad. Så lyckad att det inte finns ett enda foto från hela kvällen, så ni får bara lita på mig när jag säger det.

Istället får ni en några veckor gammal bild på yours truly. Tack för 2019, vilket år det varit va? Pjuuh. Så spännande att se vad 20-talet för med sig 💫

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: