Början av 2020

Hej bloggen år 2020! Först nu börjar jag komma igång igen efter all ledighet vid jul och nyår. Och trettondagen, som jag inte hade fattat var en ledig vardag. Det var mina kollegor som på fredagen innan berättade för mig att måndagen skulle vara ledig. En ledig måndag! En tre-dagars-helg! Det var bättre än en julklapp nästan.

Det var även veckoslutet flickorna var hos oss, så det var skönt att ha ett vanligt veckoslut med dem fre-sö, och så ännu ha en ledig dag för oss själva på måndag. Vi gjorde inte så mycket, då flickorna fortfarande var lite krassliga efter att ha varit sjuka över nyår, men vi tog revanch och firade nyår 2.0 istället. Det är ju flickornas bravur att fixa efterrätt till oss på nyår, och när de inte fick göra det i år blev de så ledsna. Så vi bjöd in Janis föräldrar och så fick flickorna laga oss en pavlova till efterrätt, enligt tradition. Det var alltså andra gången inom två veckor vi fick pavlova – vilken bra start på det nya decenniet.

Jobbmässigt har 2020 startat bättre än jag hade kunnat tänka mig. Kommer bli projektledare för ett nytt projekt på jobbet, och det känns fint att starta något nytt och hålla i trådarna för det. Dessutom har jag varit supereffektiv på jobbet och fått en massa saker avbetat, även såna som luggit och spökat längre bak i arkivet – så skönt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: