Namngivning 🧸💙

I lördags var det äntligen dags för min kompis Idas bebis att få ett namn. Eller ett namn har han redan haft en tid, men Ida och hennes sambo har varit så hemlighetsfulla med namnet att ingen har vetat vad det är. Så det var med förväntan jag i lördags körde mot Fiskars där namngivningsfesten skulle ta plats. Det var en solig och frostig januarilördag och Fiskars var fint som alltid.

När jag kom fram fick jag se lilla pojken vi var där för att fira, men sedan sov han resten av festen, som på beställning. Namnet fick vi inte heller bara veta sådär, utan namnen avslöjades genom flere rundor av hängman, vilken rolig idé! Först fick vi gissa till oss mellannamnen, men när vi skulle gissa förnamnet lurade Ida och hennes sambo oss med ett helt annat, lite konstigt, namn bara för att se vår reaktion. Som tur kunde vi snabbt läsa av deras miner att de skämtade, och så efter en sista runda hängman fick vi veta att deras söta lilla pojke ska heta Dominic ❤

Ida hade själv bakat nästan allting vi fick att äta, och allt var givetvis dö-gott. Speciellt smörgåstårtan, nam! Efter kaffet och kakan öppnades lite paket, vi skrev i gäst boken och så på slutet vaknade Dominic igen, precis passligt för att ta lite bilder. Kunde inte ha varit bättre tajming.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: