Tisdagslunch

På tisdagen förra veckan, hade jag den äran att få uppleva lite vardagslyx i form av lunch med en bästis. Min kompis Ida är ju mammaledig, och jag jobbade hemifrån och kände mig ensam då Jani var på arbetsresa, så det passade utmärkt att ta en lite längre lunch och träffas. Dessutom blev jag bjuden på lunchen, som en försenad födelsedagslunch.

Vi ville båda pröva ett lunchställe vi inte varit på innan, nämligen Ingalills Salladsbar här i Karis. Det var lunchtider såklart så vi var ute i god tid, vi var först på plats och paxade det bästa bordet, men så kom det inte så mycket folk sist och slutligen? Det var väl två eller tre olika lunchgäng som kom men annars var det tyst. Synd nästan, hoppas stället har tillräckligt med kunder för att kunna hålla öppet.

Ingalills var en trevlig överraskning, och påminde och caféet Pluk som vi besökte med Jani i Amsterdam. Så fint, att det äntligen kommit lite mysiga caféer till knutarna med lite modern europeisk feeling! Lunchen, bestående av en salladsbuffé med tacos, pajer, soppa och gratäng, var urgod och jag åt mig alldeles mätt. Medan vi åt kunde vi prata om allt som är viktigt i livet som barn, hundar och jobb bland annat. Det hela avslutades ännu med varsin tårtbit, och jag undrar om en tisdagslunch ens kan bli bättre? Svar: nej. Det här måste vi göra om! Dessutom är det min tur att bjuda Ida på en försenad födelsedagslunch

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: