Glad fredag, helgplaner och tre söta djur

Glad fredag!

Jag är på relativt bra humör idag så jag tänkte kika in och säga hej. Jani har varit hemma en hel skön vecka. Flickorna var hos oss förra helgen, vi besökte min syster och åt kaka, och såklart Rocky road, för att fira hennes födelsedag. Vi har badat i bubbelpoolen. Jag har haft några lyckade agilityträningar med Tesla och där går det bättre för varje gång. Och så har Runo varit härlig att rida de två senaste dagarna, så trots storm efter storm så är jag glad.

Nå, Jani åker iväg idag och är borta till nästa torsdag och jag planerar att stanna inne cirka hela helgen med Netflix och hundkramar. Om vi inte blåser iväg ska vi gå ut på långa promenader, och skulle det nu av någon anledning inte storma så ska jag rida, men känner likaväl att jag med gott samvete kan ge Runo någon dag ledigt.

Så ja, min helg ska bestå av dessa tre gulliga djur som råkar vara mina 💕

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: