Lördagslistan

Tänker på: Mina bästa skor jag använt hela vintern som Tesla söndrade igår. RIP 😓 Unnade ju mig själv ett par sköna arbetsskor i äkta läder i höstas och älskade dem så. Mjuka som morgontofflor var de också. Nå, kan bara skylla mig själv då jag lämnade dem framme när jag gick till stallet igår kväll. Men det tröstar inte så mycket…


Tittar på: Netflix, just nu kollar jag lite turvist på olika serier bl.a. Working Moms som jag gillar mycket och så serier jag fortsätter att kolla på av okänd anledning som Jane The Virgin. Tittar också ganska mycket på Instastories pga. som blogg men behöver inte läsa.


Läser: Bloggar. Jag läser faktiskt inget annat, eller ja nyheter ibland. Men annars bara bloggar.


Planerar: En eventuell resa i Mars till en Europeisk huvudstad, måste bara få ihop resekassan först innan jag vågar tro att vi kan åka. Vår minisemester i Amsterdam förra våren var nämligen en av de bästa någonsin, och vi är i behov att åka bort en liten stund.


Har på mig: Mina svarta mjukisbyxor som jag fick till födelsedagen och så en puderrosa oversized t-shirt jag sovit med, skönt med ledig lördag.


Lyssnar på: Stormen Deja vu som härjar där ute, vinden och regnet som smattrar mot fönsterbrädet, Tesla som gnagar på ett tuggben och Bentley som flåsar för att han har varmt. Annars är det knäpptyst hemma hos oss, precis som jag gillar det. Ingen TV, ingen musik. Tycker att mina sinnen överbelastas under vardagarna så jag fullkomligt njuter av tystnaden nu.


Känner: Jani åkte ju iväg på arbetsresa igår så det känns konstigt utan honom igen. Men känner mig utvilad, det känns skönt med ett ledigt veckoslut. Ska bara vara.


Äter: Äter sämre när Jani är borta pga orkar inte stå och laga mat själv, utan måste vara något som går att laga/värma fort. Har inte ätit frukost än, för måste åka och handla.


Vill ha: En manege, dvs ett ridhus att rida i så man kan rida även under stormiga dagar som denna. Och hundra miljoner euro, tack.


Ser fram emot: Att ha tid för mig själv denna helg.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: