Sista måndagen i Februari

Igår var jag helt säkert på att det var fredag, så ni kan gissa hur besviken jag blev när jag insåg att det var söndag istället. Hade mycket på agendan igår så det gör väl att jag trodde jag hade ledighet framför mig.

Det var otroooligt svårt att vakna idag. Stängde av alarmet 5:15 och vaknade nästa gång 7:15… oj då. TUR att jag har flexibla arbetstider. Men inte lika tur att jag nu hamnade mitt i rusningstrafiken istället och det tog mig 1h 35 min att köra till jobbet.

Den här veckan är den sista i februari och sen börjar mars 😮 Om januari var evighetslång har februari sprungit förbi på tio minuter. Men längtar till våren, så det får gärna bli mars för den delen. Det är ljusare och ljusare ute och solen värmer, körsbärsträd blommar i Åbo och snödroppar tittar fram i Helsingfors. Ska bli spännande att se hurdan vår och sommar det blir. Men än är vi inte där utan i denna sista vecka i februari. Jag har mycket program som bl.a. en föreläsning, en bio-premiär, agilityträningar och så det vanliga med jobb och ridning förstås, och på torsdag kommer Jani hem igen ❤

Och ja, det känns extra vårigt att jag idag har mina vita Converse på mig – inget är så vårigt som vita tygskor.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: