Vår och vårtrötthet

Har tagit olovligt många sovmorgnar denna vecka, men vet ni, ibland blir det bara så. Ibland är det kroppen som säger att den behöver sömn för att orka. Försöker också komma ihåg att vårtrötthet ofta överraskar mig den här tiden på året. Man blir trött, och får sedan ångest för att man är trött och sur precis när våren är här och naturen vaknar till liv och är motsatsen till en själv – ljus och full av liv.

Har också blivit ganska bra på tupplurer. Försöker lyssna på mig själv när jag känner mig trött och helt enkelt går och lägger mig en stund. Plus att jag har de mysigaste tupplurskompisarna, Tesla som kryper upp och lägger sig tätt intill en och värmer, och så Bentley som alltid vill vara där jag är.

Men visst känns det vårigt nu? Okej kanske inte imorse med minusgrader och frost, men de senaste dagarna med solen, de dammande gatorna och fågelkvittret?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: