Uppladdad efter veckoslutet, färdig för måndag

Det är mars, det är måndag och det är Janis äldsta dotters födelsedag. Hon fyller 13 år. Fatta, tretton år?! Det får en att inse att man själv inte är tjugo längre.

Har ett ljuvligt veckoslut bakom mig, trots att Jani är borta på arbetsresa igen. Har hunnit rida varje dag och gosa med hästen, har hejat på min stallskompis när hon deltog i en hopptävling och har alltså också frusit i en kall manege i Lojo, men det var det värt, hon var riktigt duktig. Har ätit fredagsmiddag hos mina föräldrar och haft besök av min mamma och systerson som ville bada i bubbelpoolen. Har städat hela hundrastgården vilket tog en och en halv timme… så man kan säga att det var dags. Som ni ser har jag varit mycket ute i helgen, kanske det som gjort att jag är på så bra humör? 🙂

Men har även haft egentid, plöjt igenom Netflix, ätit nachos och bara vilat. Har ätit goda kokoskex och pratat om livet hos min kompis Ida vilket var som en mental uppladdning. Känslan jag fick igår – när jag kom hem från stallet och klockan bara var fem, och jag insåg att jag hade en ledig kväll framför mig – var underbar. Hade veckoslutets program och uppgifter undan, och bara tid för mig själv. Och hundarna förstås.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: