En dag i taget

Min ”vintersemester” är över och idag återgår jag till jobbet. Fast hemma. I fredags kom ordern att alla på jobbet nu kommer jobba hemifrån tillsvidare. Precis alla. Minst två veckor kommer jag alltså jobba endast hemifrån. Jag är ju van att jobba hemifrån två dagar i veckan, men ändå är det en helt ny situation nu. Nu är det viktigare än någonsin med kommunikation. Som tur har jag kollegerna och chefen bara ett samtal, mail eller skype-chat ifrån, men ändå kommer jag att sakna gemenskapen vi har på kontoret. Kommer sakna morgon-te stunderna, att ha kollegerna nära, att fundera något högt och få ett svar av någon som snappat upp ens mummel, lunchsällskapet osv.

Någon som är glad att jag jobbar hemifrån är hundarna. Tror nog de undrar vad som pågår då vi jämnt är hemma. I skrivande stund sover Tesla på stolen brevid mig och Bentley under bordet brevid mina fötter.

Vi får ta en dag i taget som vi lärt oss nu under Coronatiden. Vi vet helt enkelt inte hur situationen ser ut imorgon, om en vecka, om en månad?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: