Torsdagslistan

Min senaste skärmdump i telefonen:

Bilden här ovan, skrattade högt när jag såg den i Joanna Swicas Instastory. För er som inte sett denna dokumentär på bl.a. Netflix var Fyre Festival en lyxig festival som slutade i en KA-TA-STROF och det kom fram att hela allt var ett stort bedrägeri. Rekommenderar förresten att kolla om du vill skaka på huvudet i misstro och rulla ögonen i X antal minuter.

Mitt senaste klädköp:

Ett (till) par högamidjade svarta jeans från Lindex då Tesla rivit sönder mina gamla…

Mitt senaste skickade sms:

Vi kunde inte delta i Agility träningarna två veckor sedan så jag inhiberade med ett SMS till vår tränare. Nu är alla träningar inhiberade tillsvidare och träningshallen stängd.

Mitt senaste inkommande messengermeddelande:

Ett wink emoji som ger en slängkyss (var tvungen att googla vad emojin heter…) Alltså denna 😘

Min senaste taggade bild på facebook:

Kan det vara denna från min 30-års fest tre år sedan? Mina kompisar Milla, Annu och jag.

Min senaste sparade bild på Instagram:

Denna drömmiga bild från Peru. Har en mapp som heter South America där jag pinnar fina bilder från Sydamerika. Nån dag ska jag resa dit har jag bestämt.

Mitt senaste skickade mail:

Skickade precis en bild från mina ena mail till min andra.

Mitt senaste fynd:

Svarta använda läderskor för 25€ på Tori.fi, nypris 90€.

Min senaste Netflix-obsession:

Medan jag väntar på nya avsnitt av Dead to me så sträckkollar jag Jane the Virgin.

Min senaste anteckning i telefonen:

Uppdaterade min inköpslista:

  • Glödlampa
  • Bomull
  • Allrengöringsmedel
  • Dammpåsar till dammsugaren
  • Ansiktsrengöring
  • Durumvetemjöl
  • Torrjäst

Mitt senaste dyra köp:

En ny telefon, har jag berättat om det? Min fem år gamla iphone gick sönder till slut och jag lämnade äppelriket för en Huawei. Rätt nöjd med den faktiskt!

Min senaste sedda film på bio:

Aika jonka sain, en Finländsk film som handlar om pararyttaren Jaana Kivimäki. Hur hon skadades, hur hennes liv såg ut innan skadan, hur hon lärt sig leva med skadan och tagit sig till pararyttar-toppen. Grät igenom nästan hela filmen. Grät när det var tragiskt och hemskt och grät när det var fint och lyckligt.

Min senaste lyssnade låt på spotify:

Tydligen var det Noah Kahan & Julia Micheals – Hurt Somebody [Alex Adair remix], när jag lyssnade på mina mest spelade låtar från 2019, men mest lyssnar jag nog just nu på min Mars 2020 spellista med bl.a. Fie Larusen ft Milbo – Fuck Af, Mabel – Boyfriend, 5 seconds of summer – Easier – [Seeb remix], Hampus Israelsson – Ramlat.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: