En instickare

Dag x av corona, dag x av distansjobb och att stanna hemma, dag x utan en endaste droppe smink. Det tar sig. Den här veckan har jag äntligen kännt mig lite produktiv på jobbet och checkat av saker på min to do lista. Ute stormar det nästan varje dag men jag har ändå tagit som vana att gå ut med hundarna efter ”arbetsdagen”. Det kräver en hel del utrustning för att klara av blåsten där ute, räknade upp till fyra lager kläder igår, men att känna den där friska luften mot ansiktet efter en dag inne och framför skärmar är uppiggande.

Ta hand om er! X

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: