Om arkiv och att stöda lokala företag

Som jag nångång skrivit håller jag på att flytta arkivet från gamla bloggen över hit. Om ni undrar varför det ploppar upp gamla inlägg längst bak i arkivet här. Men det går olidligt långsamt. Dels för att det är tråkigt, men också för att det finns ganska många inlägg i det gamla arkivet att flytta över. Efter att jag idag igen manuellt flyttat en massa inlägg, gjorde jag en snabb kontroll, och märkte att jag endast kommit halvvägs. Halva arkivet ska ännu alltså flyttas. Jag är kanske färdig om några år eller så. Önska mig lycka till.

Igår tog jag en tur till apoteket då hästen igen har något utslag och veterinären ordinerade medicin. På vägen hem stannade vi och beställde pizza och det var ganska skönt att vara bland civilisation (om man nu kan räkna en tom stad till civilisation, men kanske kan man det i dessa corona-tider?) en stund. Ägaren till pizzerian mötte oss med att glatt utropa hej!, och så berättade han hur tyst det varit hos dem. Kändes bra att stöda lokala företagare i dessa tider. Fast pizzan tog vi med oss hem såklart.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: