Favoritserier, påskledigt och träning

Igår släpptes äntligen säsong 4 av ”La Casa de Papel” på Netflix! Alltså Money Heist, alltså Rahapaja på finska Netflix. Det firade vi med hämtpizza och tre avsnitt på raken. La Casa de papel är nog vår bästa gemensamma serie, efter Breaking Bad. Annars ser vi mest på filmer ihop, för vi har normalt ganska olika smaker på serier.

Vad annars då? Jo jag har bara idag och imorgon kvar av jobb innan sju dagar ledigt. Tar ut de sista vintersemesterdagarna nu i samband med påsk och ser så framemot att glömma allt som har med jobb att göra. Vill köpa narcisser och laga mat, kratta på gården och känna vårvärmen på huden.

Vi ska även på vår första träning med Runo, vilket jag verkligen ser framemot. Snart har han varit min i ett halvt år, och jag är redo att ta vår ridning till nästa nivå. Kommer bli tungt och tufft, men roligt och värt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: