Snart ledig

Igår veckohandlade vi, sent på kvällen som alltid. Dels för att det brukar vi, men dels för att det är mindre folk i butikerna på kvällen. Jag smetade lite mascara på mig bara för att, och nu har jag två gånger här hemma blivit överraskad när jag tittat i spegeln! 😂 Så lätt att bli van med något, och tydligen är jag ovan att se mig själv se halvt mänsklig ut med lite mascara. Undrar hur vi alla kommer se ut efter isoleringen? Fokuserar vi på viktigare saker än utseendet och struntar i det?

Idag är sista dagen jobb innan sju dagar ledigt och det kunde inte komma mer lägligt. Dessutom ska sommarloven bokas inom kort så vi blev tillfrågade när vi vill ta ut vår sommarsemester, och det ger ju en något att verkligen se framemot! Sommarsemester, mmmm. Då ska jag ta det så här lugnt ⬇️

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: