Saker jag gjort och saker jag gör

Måndag igen, vart har en vecka tagit vägen? Hur? Var? Jag har kollat på Julia Roberts -filmer på Netflix (det bästa vi har), det har varit fint väder, jag har varit i stallet varje dag, Bentley har trimmats, jag har köpt nya dynor till soffan, har besökt Plantagen och köpt sticklingar, har haft ångest, har blivit stucken av en mängd myggor och det kliar så jag blir tokig, har badat i bubbelpoolen, har varit mycket ute, har gratulerat min systerdotter på hennes 10 års dag, och skrivit med min syster som korona-testats och som gudskelov testat negativt! På hemgården har vårbruket satt igång på riktigt och jag vet inte riktigt något mer vårigt än det? Att se traktorerna köra på åkrarna, omringade av damm-moln.

Morgnarna är fortfarande kalla, men ändå har jag börjat lämna terassdörren uppe en stund när jag stiger upp och släpper ut hundarna. Bara en kvart eller så, och golvet är kallt som fasiken efteråt, men det är så skönt att få in den friska luften en stund.

Helgen som gick var underbar, jag var ute mycket, och pysslade på i trädgården. Krattade ena gräsmattan (brukar ta en gräsmatta åt gången för att hålla motivationen uppe, hehe), fyllde igen de stora groparna hundarna grävt i hundrastgården (grr!), sådde nya gräsfrön på de kala områden, vattnade gräsfröna, klippte tujorna, grävde upp den döda bergtallen, krattade grusplanen vid garaget och gången upp till huset. Kände mig superproduktiv, vilket är en känsla jag gillar. Men ännu finns det mycket kvar. Tur så finns det mycket tid.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: