Vappenlunch, videosamtal och veckoslut

I fredags var det vappen och flickorna skulle vara med oss över helgen så vi körde till Esbo till Janis mamma där flickorna hade varit övernatt och hämtade upp dem där. Vi åt valborgslunch, drack kaffe, hade videosamtal med Janis farmor som bor i ett ålderdomshem och inte kunde vara med oss, hundarna blev omklappade och vädret var toppen – soligt och 10 grader. Det är som jag sa till Jani, vappenvädret är ju traditionellt riktigt uselt, ofta med årets sista snö och slask, men såklart är det fint väder i år när ingen får göra något eller träffas någonstans. Men ja ja, så kan det gå.

Jani hade byggt ihop trampolinen på bakgården så det enda flickorna gjorde under veckoslutet var att hoppa i trampolinen och bada i bubbelpoolen, två av deras favoritsaker. Men vi lagade även mat, tittade på film, tog tupplurer, fick glass och bulle hos min mamma och pappa, och spelade uno.

Trots långt veckoslut gick tiden fort och på söndag förmiddag när jag stack iväg på träning med hästen så körde Jani hem flickorna.

Om ni ser en klarblå prick på höger sidan av bilden, i mitten så är det Runo i hans fina täcke han fick ha på sig efter träningen på söndag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: