Första turen ut till stugan

I söndags behövde mamma och pappa hjälp att få i bryggan på stugan efter vinterförvar, så vi hoppade i bilen med Jani och åkte för att hjälpa. Har väl varit på stugan en eller två gånger under vintern men för Jani var det första gången sen förra sommaren. Att få i bryggan markerar början av stugsäsongen, även om det känns länge kvar till värme och första doppet. Igår var vattnet bara +11 grader ännu, så jag väntar tills det nästan blir dubbelt upp.

Himlen var blå, sjön var blå och solen värmde. Efter att vi fått i bryggan satte vi på trappan till stugan en stund, drömde om sommaren och pratade om vad som borde göras. Som att måla hela utsidan av stugan, måla bastun och olja terassen. Finns alltid saker som borde göras.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: