Det kom ett paket på posten

Förra veckan när jag gick för att hämta posten var det ett tjockt kuvert i vår postlåda. Ett paket. Vad i hela.. tänkte jag. Jag hade ju inte beställt något? Eller? Paketet var alltså addresserat till mig så jag kunde inte hejda mig utan öppnade paketet prick där jag stod vid postlådan.

Och det blev ännu mer konstigt när jag drog upp en chokladplatta från paketet? Och en mindre chokladplatta? Och en ask salmiak? Vad är det här, tänkte jag. Har min kompis Linda skickat det här? Eller Jessica? De är sådana som skulle kunna hitta på något sådant.

Men så tog jag en närmare titt i kuveret, och där ihopskrynklad låg det visst en lapp. Det visade sig vara från jobbet! De ville komma ihåg oss alla som jobbar hemifrån med ett litet godispaket, vad gulligt! Vilken rolig idé, det uppskattades kan jag berätta. Chokladen försvann ganska snabbt, hehe, men salmiak asken har jag brevid mig här när jag skriver.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: