Seglivade sticklingar

I det här inlägget nämnde jag visst kort att jag hade besökt Plantagen och köpt sticklingar. Vet ni vad jag gjorde sen? Jo, jag glömde sticklingarna i bilen i tre dagar och de var alldeles små och skruttiga när Jani upptäckte dem.. Jag tog dem in, gav första-hjälpen i form av vatten och planterade om dem nästa dag och voilà, så här fina är de nu.

Det är två palettbladssticklingar och två pelargonsticklingar. De står på en bricka på köksbordet, vid fönstret för maximalt solljus. Lyckades bara få snöret på ena persiennen att fastna i det finaste bladet på en av pelargonerna och drog således itu bladet, men som sagt, seglivade sticklingar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: