Senaste loppisskörden

Jag har längtat så efter att få gå på loppis att det nästan gjort fysiskt ont. Helt knäppt är det, men det är ju så roooligt att gå på loppis. Så i början av veckan när jag ändå var i Ekenäs kunde jag inte motstå, utan passade jag på att svänga in på Trollet-loppiset. Jag var inte ens ute efter något speciellt, men det var så roligt att gå där mellan hyllorna och titta.

Det första jag hittade var såna där virkade låtsas-getingbon, vet ni? Som man hänger upp och som ska skrämma bort getingarna så de inte bygger bo i närheten. Vare sig det funkar eller inte vet vi inte, men det är värt att testa. Så jag blev väldigt glad när jag hittade dessa, köpte två hem till oss och två till mamma.

Bara 5€!

Sen hittade jag ett par helt oanvända gummistövlar. I min storlek, för bara 5 €. Jag som precis har letat efter nya gummistövlar, men inte kommit för att köpa ännu. Perfekt.

De andra fynden var kanske lite otippade, men när jag hittade fina och funktionsdugliga Fiskars trädgårdsredskap så kunde jag bara inte lämna dem kvar. Vi brukar alltid låna mammas trädgårdsredskap, men nu fick vi egna för en mycket liten peng. Grässaxen med långt skaft var 5€, den lilla grensaxen var 5€ och den stora grensaxen var 10€. Inte mycket för kvalitetsprodukter som Fiskars, tycker jag. Och grässaxen har vi redan haft i användning.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: