Veckan efter semester och fyra kommande dagar i Grankulla

Såja. Det blev visst en liten paus i bloggandet medan jag semestrade. Så brukar det gå eftersom jag 99% av tiden bloggar med arbetsdatorn, och när det blev semester-tajm gömde jag arbetsdatorn och arbetstelefonen längst bak i skåpet. Vilket var skönt. Ägnade cirka noll tid att tänka på jobb som tur, och det kändes till och med lite roligt att vara tillbaka på jobbet imorse. Och vilken vecka jag har framför mig, puuh. Massor av jobb, kalendern är nästan full och fritid kommer jag inte ha mycket av. Men av god orsak.

Idag är nämligen första dagen av min fyra dagars ridkurs i Grankulla. Samma ställe där jag var ifjol. Bokade kursen redan i början av året och glömde lite bort det hela tills min kompis igår påpekade att det ju faktiskt är imorgon redan, alltså idag! Känns nervöst i magen, men ser ändå framemot det.

Så de nästa fyra dagarna jobbar jag ca 8-15:30, kör en timme till Grankulla, gör mig och hästen färdig för lektion, rider 17-18, kör hem en timme, åker genast till stallet och så rider jag min egen häst ännu. Kommer väl vara hemma 21 tiden gissar jag 😀 Men som sagt, ser jag framemot det. Framemot att lära mig nya saker och rida fina, kunniga hästar. Grankulla ridcenter har så många kurser jag vill gå, men har bestämt att unna mig en kurs per sommar. Ser redan framemot nästa sommar, trots att sommarens kurs inte ens börjat än!

De följande fyra dagarna hittar ni mig alltså på hästryggen.

Och ja, så har det varit midsommar också, men det blir ett eget inlägg.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: