Minns du sommaren 2020?

”Minns ni sommaren 2020?”, kommer vi att säga. Sommaren 2020 kommer jag alltid minnas som sommaren jag 1) fick vara hemma så mycket jag ville (pga Corona och distansjobb), och 2) som den hetaste sommaren på länge. Det är så otroligt hett ute, vi jämför det med södern varje dag när vi pratar med Jani. Till och med luften är varm, som den alltid är i varmare länder. Och vattnet i sjön visar redan +27 grader.

Det är så varmt att man knappt blir hungrig, och vi försöker planera in lättare middagar för att få i oss något. Nypotatis och sill, kallrökt lax, olika röror, och så fyller vi frysen med glass varje gång i handlar. För det måste man.

Jag tror att största orsaken till varför jag kan njuta av värmen och inte går under är för att vi har en luftpump inne som håller hela huset med behagliga 20-21 grader, ännu kallare om vi vill. Det är även hundarnas räddning under varma dagar, då vill de helst vara inne.

Men annars njuter jag, badar i sjön, sover dagssömn, kollar på serier och dokumentärer på Netflix. Beundrar blommorna som blommar i dikeskanten.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: