Regniga, blåsiga dagar och långt hår

Hej! Jag lever ännu. Tiden går mellan jobbet, stallet och att bara vara hemma. Har kollat slut ”Dead to me” säsong 2 på Netflix. Lyssnat på denna på repeat. Ätit färska smultron och blåbär. Det har blåst och regnat ganska mycket de senaste dagarna, men egentligen stör det mig inte alls. Jag njuter. Jag bara är. Bilden ovan tog jag en dag när jag var på väg till stallet igen. Kolla förresten hur långt mitt hår har blivit?! När hände det?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: