Loppis, kompishäng och brunch

I fredags när jag påbörjade min semester var en av de första sakerna jag gjorde att plocka upp telefonen och skicka meddelande till min kompis Ida. Har inte sett henne på flere MÅNADER pga den förbannade Coronan och tidsbrist från min sida 😩

Vi fick snabbt till stånd en träff redan följande dag som tur. Det hade lovats ösregn prick hela dagen på lördag, så vad kunde vara en bättre regndags aktivitet än loppis med en bästis? ❤️

Ida är den enda andra människan jag känner som gillar loppis lika mycket som jag. Vi samåkte till Ekenäs och körde till Loppis Trollet som Ida inte besökt förut. Vi gick omkring i långsam takt och gjorde bra fynd båda två. Köpte bl.a. en härlig tjock mörkblå kofta till mig själv, ett par jeans, en träkniv och så en hoodie till Jani. Brukar sällan köpa kläder på loppis, men de här plaggen var för fina att lämna kvar.

Efteråt var vi hungriga så Ida hade inga problem att övertala mig till lunch. Jag föreslog Ingalills i Karis, som jag gillade så mycket senast. Plus viktigt att understöda lokala företagare i dessa tider. Ingalills hade inte lunch men istället brunch ändå fram till kl 14, vilken tur! Brunch är ju som kännt bland det bästa som finns och Ingalills brunch var OTROLIG! En hel bricka med goda saker, och för bara 12€! Hade fått betala trefallt i Helsingfors..

Så inte bara fick jag en loppistur och bästishäng, men brunch ännu till! Lätt den bästa lördagen på länge.

Just det, jag köpte en traktor till min brorson också.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: