Semestern är över, men inte sommaren

Bloggen har fått ta sommarlov, precis som jag. Bloggen är liksom en del av min vardag, och det enda jag ville under sommarlovet var att komma undan vardagen. Det lyckades jag med, men det betydde även att bloggen fick stå tom en tid.

Men nu! Nu är jag back in business. Fyra sköna sommarlovsveckor är över och igår började vardagen och arbetet igen. Trots att jag kopplat av under semestern var det ändå en aning tungt att inse att semestern är över, och fällde helt ärligt några ångesttårar över det hela. Men ganska i onödan insåg jag när jag kom fram till kontoret igår på måndagen. Jag gillar ju mitt jobb. Jag har världens bästa chef och härliga kollegor jag inte sett på en evighet. Det känns t.o.m. roligt att vara tillbaka på jobb!

Men innan vi helt återgår till vardagen ska jag gräva fram lite bilder från semestern och lägga upp dem här. Det var nämligen en härlig semester med tid hemma, en roadtrip, kompisbesök och massor av glass. Men försöker också komma ihåg att fastän semstern är över, så är inte sommaren det. Ännu får, ska, jag njuta av sommaren. Ännu hinner jag göra somriga grejer som inte blev av under semestern. Ännu är det sommar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: