Födelsedagsmiddag

Den sjätte augusti, när det var Janis födelsedag och när Covid-19 smittorna sakta sjönk, vågade vi oss ut på restaurang. Födelsedagsmiddag hör ju till traditionerna. En del ställen och restauranger var fortfarande stängda, men just den här gången var vi sugna på maten på Hard Rock Caféet som hade öppet som tur. Ändå såg man spår av pandemin då två tredjedelar av borden hade avskärmats pga säkerhetsavstånden. Dessutom serverade de en nerskalad meny så jag fick tyvärr inte min goda sallad som jag alltid brukar äta på HRC.

Nåja, vi var ändå nöjda och började med varsin fördrink, för det får man om det är födelsedag. Själv drack jag en Blackberry sparkling sangria, gott och uppfriskande!

Till huvudrätt beställde jag en nachotallrik som var så gigantisk att man lätt hade kunnat dela den med flere personer. Men gott var det. Jani beställde en burgare och vi var båda riktigt äckligt mätta efteråt. Så mätta, att vi inte orkade med efterrätt, vilket aldrig händer. En bra födelsedagsmiddag alltså!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: