Kompistid, skumpa och bubbelpool

Jag märker att jag fotograferar allt mindre. Speciellt när jag verkligen är ”inne” i något. Som kompisdejter. Då åker kameran sällan fram. Vilket ju är bra för då är jag i nuet och kan koncentrera mig på mina kompisar, men det betyder att det ofta blir odokumenterat.

På fredagen två veckor sedan fick jag ett meddelande av min kompis Ida som frågade om vi skulle ses någon dag? Skumpa, erbjöd hon. Bubbelpool, kontrade jag. Eftersom det hade lovats regn följande dag tog vi snabba beslut och det fick bli kompisdejt redan samma kväll hemma hos oss.

Ett enda foto tog jag den kvällen, för resten av tiden drack jag god skumpa (Gran Castillo, se det som ett tips), pratade om allt mellan himmel och jord, njöt i en varm bubbelpool, och åt snacks i form av goda chips.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: