Vad jag gjort hela veckan, men framförallt en bild på gulliga valpar

Vardagen tog fatt i mig och sprang iväg hela arbetsveckan. Jag har rätt mycket att göra på jobbet, och jag gillar det. Det är roliga grejer, och skön känsla när man blivit klar med jobbiga grejer. Var in till kontoret på torsdagen och det var den mest produktiva dagen på länge. Så roligt att se arbetskompisar och chefen, hälsa på nya kolleger och luncha tillsammans.

När fredagen sedan kom hämtade Jani upp flickorna och så blev det en fullspäckad helg med familjehäng, matlagning, bakning, ridning och slutligen kalas för att fira min brorsdotter som nyligen fyllde 1 år.

Dessa valpar på bilden nedanom har jag fått hänga med mycket den senaste tiden. Så gulliga!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: