Drömmar och vanliga dagar

Inatt drömde jag att jag vaknade i mitt barndomshem, tittade ut genom fönstret och det hade snöat en och en halv meter! Allt var täckt i snö som efter en snöstorm och min första tanke var att ta ut hundarna för att leka i snön.

Men det var bara en dröm. Istället vaknade jag pårikigt hemma i min egen säng, med hårda höstvindar utanför fönstret. Det har lovats blåsigt väder idag, men det gör inte så mycket. Jag har en hel del jobb att avklara här vid min arbetsstation på köksbordet, och så har jag två mjuka hundar och Jani att mysa med.

Igår hade jag kontorsdag, och fick igen fokusera på jobbet 100%, utbyta idéer med smarta arbetskompisar och äta lunch på bästa Kokoro. Det blev ändå en lång dag, och hann bara vara hemma i en timme innan jag gick till stallet. Men i stallet var det så lugnt och stressfritt. Skönt. När jag kom hem från stallet orkade jag ännu gå en rask promenad med hundarna på ca 50 minuter innan det var dags för sen middag. Inte långt efter det började ögonen bli tunga och jag halvsov i soffan medan Jani kollade på någon film.

Tesla är nog halvt katt tror jag, för hon gillar att sova på ryggstödet av soffan 😻

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: