10 saker jag gillar som börjar på A

(10 slumpmässiga saker utan rangordning)

1. Anekdoter. Vilka anekdoter man samlar på och använder säger så mycket om människor tycker jag. Jag känner till typ alla Janis anekdoter och tycker det är roligt att se vilka han upprepar ofta och i hurdana sammanhang. Själv är jag dålig på anekdoter.

2. ABBA. Ibland önskar jag att jag levde under ABBAs glanstid. Kan 90% av låttexterna. Mamma Mia måste vara en av mina favoritfilmer någonsin, har tyvärr inte sett musikalen.

3. Adele. Musik som går ända in i själen.

4. Ananas. Ananas på pizza är ett måste.

5. After work. Att träffa kolleger efter jobbet över en drink och tillsammans skvallra, skratta och/eller gråta över allt känns ruttet på jobbet.

6. After Eight. För mig är After Eight chokladen starkt ihopkopplad med julen av någon anledning. Får jag After Eight till julklapp behöver jag inget annat.

7. A-linjeformade kjolar. Den här formen passar mig helt enkelt. Korta a-linje formade kjolar – snyggt!

8. Alfapet/Alias. Ordspel som Alfapet och Alias måste vara bland mina favoritspel, så kul oberoende ålder!

9. Akustisk musik. Ibland behöver jag bara lyssna på lugn akustisk gitarrmusik för att känna mig lugn. Passar som bakgrundsmusik när man ska jobba/studera, att lyssna på när man kör i regnet, eller för att varva ner innan man ska lägga sig.

10. Arkeologi. Arkeologi är verkligen så intressant! När jag var yngre deltog jag i arkeologiska utgrävningar och drömde om att bli arkeolog. Mina bästa program på TV just nu handlar om arkeologi och historia, nämligen Expedition Unknown & Mummies Unwrapped.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: