En morgon hemma och snabbspolning genom gårdagen

God morgon! Här sitter jag vid min arbetsstation som jag byggt ihop på vårt köksbord. Alla andra i huset sover ännu och jag dricker ett glas rabarbersaft. Tänk att det ännu växte rabarber i september så vi fick vår tredje OCH fjärde sats rabarbersaft. Denna gång ur min mammas trädgård.

Igår var en lång dag. Ska vi ta en snabbspolning igenom dagen?

Vaknade 04:40 trots att väckarklockan inte ringde förrän 05:00. 06:45 klockade jag in på kontoret i Helsingfors och 14:45 klockade jag ut igen. Prick åtta timmar. På hemvägen köpte jag en bröllopsgåva till en kollega som gift sig. 16:30 var jag hemma och hann snabbt se Jani som snart körde iväg på ett sista jobbuppdrag för dagen. Jag gick ut med hundarna och så vilade vi i soffan. 17:20 gick jag till stallet och 19:15 var jag hemma igen. Jag gick ut på sen promenad med hundarna, och fick redan gräva fram reflexvästarna för det började skymma. Vi gick längs åkern och genom skogen här vid oss och hundarna var så glada. När vi kom in genom porten körde Jani samtidigt upp på gården och hade med sig hämtmat, vilken räddning! Så åt vi mat och kollade på film och så var dagen slut.

När Tesla går i långt gräs och hon inte ser, ställer hon upp sig på bakbenen såhär. Som en Surikat. Ni vet, som Timon i Lejonkungen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: