Ett år sedan idag

Idag är det prick ett år sedan jag och Jani satte oss i bilen tidigt på morgonen och åkte upp i landet. Jag hade ridkläder på mig och målet för dagen var att provrida olika hästar. Jag hade beslutit mig för att köpa häst, men det var inte så enkelt jag hade tänkt mig.

En av hästarna jag skulle se på under vår tur upp i landet, blev tyvärr såld dagen innan vi skulle åka. För att inte köra upp i landet ”i onödan”, tittade jag igenom ännu fler annonser och råkade se en ny annons om en häst som lät ganska bra. Bra ålder, rätt kön, bra skolning, och fin. Jag kontaktade försäljaren och frågade om jag kunde komma och titta på honom redan nästa dag. Vi bestämde en tidpunkt till följande dag och när jag red honom, kändes någonting rätt.

Saker händer ofta av en orsak, och trots att det i stunden var surt att den där ena hästen blev såld bara dagen innan jag skulle provrida honom så var det någon mening med det hela. Det var bara på grund av det som jag ännu en gång bläddrade i ”Till salu”-annonserna, såg en ny annons, kontaktade försäljaren genast och fick se och prova en ny häst redan nästa dag. Som blev min häst. Idag är det prick ett år sedan jag såg min häst Runo för första gången.

Det skulle sedan ta en stund förrän jag fick hem honom, men det är en annan historia.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: