10 saker jag gillar som börjar på B

(10 slumpmässiga saker utan rangordning)

1.Bali. En av totalt tre destinationer under vår bröllopsresa, och en plats jag alltid drömt om. Vi bodde på ett megamysig surfarhotell på en lugn strand långt ifrån turistvimlet, åkte scooter genom djungeln, åt god mat och upplevde massor. Vill tillbaka till Bali, helst för en längre period.

2. Blå. Blåa hav, blå himmel, en blå pool – de bästa sakerna i livet är blåa? Mörkblå är en av mina favoritfärger och gillar att klä mig i mörkblått.

3. Bentley (och Berner Sennen). Min bebis Bentley förstås ❤ Och hela Berner Sennen rasen för den delen. Bästa rasen! Lättränade familjehundar som äääälskar människor.

4. Bubbelpool. Vare sig det är på ett spahotell med en drink i handen eller vår egen här hemma efter en lång dag, är en bubbelpool så avkopplande. En av våra bättre investeringar att ha en hemma.

5. Bio. Älskar filmer, men älskar att gå på bio ännu mer för det är en hel upplevelse. Välja godis, välja sittplatser, förfilmerna, ljudsystemet, filmer som ger en gåshud – aah!

6. Blommor. Speciellt körsbärsblommor, äppelträdsblommor, pioner, blåklockor och och och…

7. Brie. Trots att jag inte skulle kalla mig själv en ost-person, skulle jag inte klara av att leva utan Brie. Inte för att jag ens äter det så ofta, men när jag väl gör det så är det så gott! Helst på salta kex med vindruvor till.

8. Böcker. Vad kan slå känslan av att hitta en bok som är så bra att man längtar att komma hem efter jobbet för att läsa? Läser i långsam takt för att man inte vill att boken ska ta slut? Tyvärr hittar jag sådana böcker allt mer sällan. Eller kanske hittar jag inte tid att läsa helt enkelt. Hur som helst menar jag fysiska böcker här nu. Har aldrig riktit känt mig bekväm med ljudböcker eller e-böcker. Vill hålla boken i min hand.

9. Brunch. Min bästa måltid, en blandning av sött och salt. Frukost, mat och efterrätt i ett. Bra sällskap och gott om tid att äta, smaka, prata. Som tur har vi ett bra lunchsställe här i lilla Karis, nämligen Ingalills. Kanske måste boka in lunch genast till nästa veckoslut.

10. Barfota. HATAR att ha strumpor på på sommaren. Skor använder jag, men går barfota i dem. Är jag någonstans jag måste ha strumpor är det det första jag river av när jag kommer hem. Känns så.. instängt? När det är kyligt myser jag gärna med yllesockor, och att gå i stövlar utan sockor går inte. Men på våren/sommaren/hösten när det bara går, är jag utan strumpor.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: