En säsong före

Tänk att vara influencer eller jobba inom marknadsföring eller med inredning/mode och alltid leva (minst) en säsong före alla andra? Att nu vara klar med vintern 2020-2021, och snart börja förbereda våren 2021? Elsa Billgren blev precis klar med sin jul-photoshoot och publicerade en massa juliga bilder. Först kändes det konstigt, det passade inte in, inte nu. Men plötsligt kände jag ändå ett slags pirr i magen. Såg jultiden framför mig och kände en slags längtan. Pirret varade några sekunder bara, och är inte färdig för julen riktigt ännu, men jag blev glad av att märka att jag ser framemot julen trots allt. Julen är ju faktiskt min favorithögtid på året, hade jag glömt det? Vad roligt att vi har det framför oss ännu.

Har några julklappar redan färdigt köpta, bara en sån sak.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: