Tre bilder och lite tankar från veckoslutet

Fredag

På fredagen var jag trött och tänkte somna i soffan efter arbetsdagen. En hundmassör hade varit hos oss på dagen och båda hundarna hade fått en behandling där massören gick igenom hela hunden, lederna, musklerna och masserade för att bl.a. lätta på spänningar och förbättra ämnesomsättningen och blodcirkulationen.

På kvällen när jag kommit hem från stallet var det dags för fredagsmiddag och en virtuell stand-up show! Mitt fackförbund har nu under pandemin ordnat en rad virtuella aktiviteter som workshops, föreläsningar, koncerter och nu stand-up. Stand-up showen var helt okej men det var så konstigt att titta på virtuell stand-up? Där stod komikern hemma hos sig själv, berättade skämt, och visst skrattade vi hemma, men bakgrundsskrattet och allt det där fattades? Så det blev en lite konstig känsla.

Lördag

Lördagen var en fin, och en otroligt lugn dag. Nästan för lugn. Nästan så jag blev stressad av allt lugn och hade helst hittat på något att göra. Jag städade lite där hemma, men först på eftermiddagen tog jag mig själv i kragen och tog hundarna på en promenad för att själv få lite frisk luft.

Lite senare tog jag mig till stallet där jag fick tre timmar att gå till att städa sadelkammaren, rida min häst, pröva några nya täcken jag köpt till honom, och så rengöra hans sadel.

På kvällen blev det en tur in till stan för att köpa lösgodis, nam!

Sover någon annans hundar möblerna såhär? Konstiga, men gulliga, hundar.

Söndag

Sista söndagen i September och +20 grader varmt! Jag hade en svettig ridlektion med vår tränare på förmiddagen, och efteråt blev det en dusch för både hästen och jag. Eller jag duschade såklart först när jag kommit hem från stallet, men det förstod ni säkert.

När jag tvättat håret var det dags för kaffe hos mamma och pappa. Vi gick till dem och jag hade på mig bara shorts och t-skjorta och hade varmt (!). Vi fick morotskaka och pratade av oss i några timmar, innan vi tog oss hem.

Lite senare åkte vi för att veckohandla kommande veckans mat, och jag var fortfarande klädd i bara shorts och t-skjorta. Avslutade dagen och helgen med filmen ”American made” som hade TV-premiär, och som jag gillade väldigt mycket. Tummen upp för filmer som inte är förutsägbara, och som är baserade på verkliga händelser.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: