Fredagslunch med en kompis

På fredagen två veckor sedan (vart tar tiden vägen egentligen?) hade jag planerat in en kontorsdag i Helsingfors, men bestämde mig för att avboka och jobba hemifrån istället. Och tur var väl det, för samma dag frågade min kompis Ida mig om vi kunde luncha ihop. Ja!, svarade jag.

Valet föll på Brasseriet den här gången, och räk-chiligrytan jag åt var jättegod. Har nog aldrig ätit dålig mat på Brasseriet nu när jag tänker efter? Det var ju också från Brasseriet vi beställde maten till vårt bröllop ❤

Men när vi hade lunchat klart, var vi ändå inte helt färdiga med varandra, så vi gick vidare för att ta oss en efterrätt. Vi gick till Ingalills som ligger nära, och som ofta har så goda kakor. Det blev någon hemgjord dajm-mudcake för oss båda, och så fortsatte vi att prata ännu en god stund.

Och så frågade vi oss själva, som alltid, varför gör vi inte detta oftare? Att träffa en kompis över lunch är som att tanka energi för resten av dagen. Och att göra det på en fredag ännu till är ju det bästa sättet att inleda helgen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: