10 saker jag gillar som börjar på C

(10 slumpmässiga saker utan rangordning)

1. Cola – Mitt största beroende i livet. Min tandläkares värsta mardröm. Helst Coca Cola, men dricker faktist mest Pepsi Max pga sockerfritt (men inte fritt på allt annat ohälsosamt, tro mig, jag vet).

2. Ceasarsallad – Så enkelt och verkligen så gott? Bästa Ceasarsalladen jag ätit har nog varit på Brasseriet här i Karis, vilken tur att det ligger så nära.

3. Café. Älskar att gå på café, både med vänner och ensam. Ofta när vi är och uträttar ärenden eller shoppar med mamma, föreslår hon att vi ska gå på café, det hör liksom till. Njuter också av att sitta på något nytt café ensam och beställa in en god frukost, och bara ta mig egentid.

4. Champagne. Behöver detta förklaras?

5. Cello. Kanske det första instrumentet jag blev kär i? Kan inte spela cello själv, tyvärr, men det är mitt absoluta favoritinstrument. Har ni lyssnat på cellomusik? Ljudet av en cello går rakt och djupt in i min själ. Får gåshud och tårar i ögonen. För mer modern, men fortfarande fantastisk cellomusik kan ni lyssna på t.ex. The Piano guys. En av artisterna i The Piano Guys spelar cello och det är magiskt. Let it go (om ni inte orkar höra på hela så spola fram till 01:20), Titanium (från 0:25 vet ni vad jag menar) och till låten A thousand years tågade mina brudtärnor och jag in på vårt bröllop 😭❤️

6. Choklad. Kan inte leva utan choklad. Bra när man är glad, bra när man är ledsen, bra med film, bra i lösgodispåsen. Typ enda chokladen jag inte gillat hittils är choklad med chili eller ingefära och raw choklad.

7. Chips. När vi nu är inne på godheter måste jag även nämna chips. Saltigt och krispigt, det vattnas i munnen nu när jag tänker på det. Sourcream and onion är nog mina favoriter skulle jag säga.

8. Collegetröjor. Använder collegetröjor dagligen. Hemma, i stallet, till butiken. Till jobbet, på fester och fina restauranger är nog enda gångerna jag lämnar collegetröjan hemma. Men när jag kommer hem byter jag snabbt om och drar på mig någon collegetröja. Som att bära en kram.

9. Country. Som mina Spotify-listor årligen rapporterar, går min musiksmak i perioder. Ibland får jag lust för country, ibland svensk pop, ibland akustisk musik. Det varierar. Men gillar country musik och är rätt stolt över Country-listan jag samlat ihop på Spotify. Favoriten just nu är den här som jag fick höra om av min bror.

10. Cinderalley. Bloggen Cinderalley drivs av svenskan Sanna som bor i San Diego, har de coolaste tatueringarna och kör en Harley Davidson. Coolaste tjejen jag vet, och skriver så himla bra och bilderna från naturreservaten hon kör i är bara wow!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: