Oktober, brunch och behov av sovmorgon

Oktober är här! En ovanligt varm oktober? Jag rider fortfarande ute i bara t-skjorta, bara en sån sak? Det har varit upp till 17 grader vissa dagar, fast dagar som denna när det blåser kallt känns det kallare såklart.

Den här helgen gick förbi alldeles för fort. Vart tog lördagen vägen? Förutom att vi åt brunch på Ingalills (gott som alltid!) och jag var i stallet har jag ingen aning om vad jag gjorde, dagen bara sprang förbi. Igår på söndag fick vi ändå något gjort som tur när vi klippte gräset, städade hundrastgården och klippte av nya skott på rosenbusken. Plus att jag var i stallet. Och att vi åt take away och kollade på film på kvällen.

Har varit… eller nej, är trött. Känns som att jag aldrig får sova ut ordentligt, de morgnar jag inte har väckning så väcker hundarna mig garanterat tidigt. Och skulle hundarna råka sova länge så ringer väckarklockan istället. Måste få en sovmorgon snart.

Men idag är det början på en ny vecka, solen skiner och vi ska veckohandla när Jani kommer hem från jobbet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: