Vad jag önskar mig i födelsedagspresent och julklapp

Jag fyller år om jämnt en månad, och julen är bara två månader bort (får man säga det redan?). Dags för en önskelista! Det här är en samling av saker jag behöver och saker jag vill ha, från stort till smått, utan rangordning.

1) Ibland får jag sjukt i mina knän, speciellt om jag varit på en tung träning. Back on track har så bra produkter för hästar, så skulle gärna prova om dessa knästöd för människor funkar lika bra. Finns här för 39€. 2) Boken Matireia av Sami Tabell. Finns här för 26,90€ (finns även på Adlibris men genom denna sida som jag länkat får författaren en större andel av summan). 3) Sånahär hårband! Lyckas alltid tappa bort mina och hundarna har ätit upp en del. Helst i svart. Själv har jag köpt mina på Rusta för 1,99€. 4) En ny Tangle teezer! Sorry, men ingen annan än Tangle teezer duger mera. Här finns den för 17,90€ 5) En telefonladdare till stallet. Funkar helt enkelt inte att släpa min ena laddare med mig för den blir alltid kvar på fel ställe. Är dessutom noggrann med att ha en (helst fulladdad) telefon med mig när jag rider, speciellt om jag rider ensam i terrängen. Finns bl.a. här för 29,95€ .6) En vattentät jacka att rida i, helst denna fina från Mountain Horse. Kan inte bestämma om jag hellre skulle vela ha en röd eller blå? Rätt dyr dock för 129€. 7) En axelrem till min väska. Behöver ingen ny väska, bara en ny rem. Får vara annan färg också. Just denna finns här för 12,99€. 8) Har fortfarande inte läst boken Vackra människor av Peppe Öhman. Finns bl.a. här för 18,10€. 9) Har en liten blyg målsättning att starta i någon liten dressyrtävling med Runo nästa år. Till det behövs tävlingskläder enligt tävlingsreglerna. Någon fin kavaj i blått eller svart, och så vita ridbyxor, som t.ex. dessa för 49,95€.

Jag hade en till sak på min önskelista, men den önskan framförde jag redan till mamma och hon köpte den redan åt mig som en tidig julklapp. Det var jag glad för, för det var en nyhet som nästan genast blev slutsåld – nämligen denna säkerhetsväst från Back on track. Det nya i ridsporten och säkerhetsvästar är sånahär uppblåsbara säkerhetsvästar som aktiveras när du faller av hästen, fylls med luft på 0,25 sekunder och fungerar som en stötdämpare ända från nacken till svanskotan. Mamma ville att jag genast skulle ta den i bruk, så det har jag gjort och jag är supernöjd med den. Den är lätt att ha på sig och man känner sig trygg i den.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: