Minusgrader och mörka kvällar

Slutet av oktober. Vi som alldeles precis var vi i början av oktober? Vad tiden går fort. Förra helgen var flickorna hos oss och det var första gången temperaturen sjönk till minus. Förra söndagen kom årets första hagelstorm, lämpligt nog mitt under vår träningstimme med hästen. Kvällarna är mörkare och jag behöver reflexväst och pannlampa när jag går hem sent från stallet. Har också varit på höstens första hundpromenad med bara pannlampa, det är verkligen mörkt här ute på landet utan gatubelysning. Och nu på kommande söndag ändrar vi klockorna till vintertid.

Tror jag skulle vara med påverkad av mörkret om jag inte jobbade hemifrån. Nu får jag sova längre, får njuta av de ljusa timmarna vid köksfönstret, och hinner till stallet för att rida i dagsljus. Skulle jag fortfarande jobba på kontoret skulle jag börja och sluta dagen med mörker. Vilken tur att jag får jobba hemifrån! Och jobbat har jag minsann, har ett roligt stort projekt på gångs som jag verkligen gillar att jobba med, även om det ibland blir långa dagar.

Bilden är från några veckor sedan när vi besökte sommarstugan för att hundarna skulle ha något ställe att springa fritt på. Hundarna var ivriga och sprang och simmade tills de var alldeles trötta.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: