Jazz, vin och reseminnen

Vi är i vintertid nu, i förrgår på söndagen drogs klockorna en timme tillbaka. Morgnarna är ljusare, men kvällarna mörkare tyvärr.

Igår var en riktigt bra dag då jag genast på morgonen tog hand om några ärenden, gjorde dagens goda gärning, sen jobbade jag till kl.15, tog en promenad med hundarna och efter det tillbringade jag några timmar i stallet. Jani jobbade sent och när jag kom hem hade jag ännu fyra timmar skön ensamtid. Den tiden använde jag till att tvätta håret, scrubba och smörja in ansiktet, strosa runt i badrock, sätta på musik (lugn jazz – vem ÄR jag egentligen?), hälla upp rödvin och laga mat i lugn och ro. Ibland måste man anstränga sig lite för att få till det där härliga, mysiga höstmyset, men det är alltid värt.

När Jani kom hem efter kl.22 höll jag honom sällskap medan han åt, och vi halvkollade på Oceans Twelve som kom på TV. Efter filmen gick vi och la oss och pratade till sent på natten, och tänkte tillbaka på alla våra resor vi gjort tillsammans ❤ Det får man nöja sig med nu under pandemin, att resa tillbaka i minnen när man inte kan resa påriktigt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: