En hel blogg

Den 18.6.2019 började jag skriva här på min nya blogg, min egna domän. Jag hade bloggat i nio år på en annan portal, som nu skulle läggas ner. 9 år av blogginlägg som tråkigt nog inte gick att flytta över med några snabba klick. Nej, istället var jag tvungen att flytta över hela arkivet manuellt. Eller alternativt låta arkivet raderas. Men jag var inte färdig att radera ut den gamla bloggen, då det fungerar som en dagbok man kunnat bläddra tillbaka i. Så jag bestämde mig för att flytta över alla inlägg, en i taget, hit till den nya bloggen. Inte skulle det väl ta längre än till årets slut? I alla fall skulle jag få alla inlägg flyttade inom ett år väl?

Nu idag, har jag äntligen nått målet, 1 år och 4 månader efter att jag började. Okej, har inte hållit på med det varje dag eller annars aktivt heller, men gud vilket arbete det var. Ändå känner jag mig nöjd över att ha en hel blogg igen, istället för två halva.

Har bloggat sen mars 2010 och har tills idag samlat på mig 2 365 inlägg. Detta är mitt 2 366:e inlägg.

Mest har jag bloggat i de tidiga åren, när bloggarna var som mest populära. Mest inlägg har jag i november 2011 och mars 2014 då jag skrev 39 inlägg per månad, mer än ett om dagen. Mest inlägg per år skrev jag 2014 med 315 inlägg.

Bloggen har även haft tystare perioder, speciellt under senare år när annat tagit upp min tid. Minst inlägg fick jag ihop i oktober 2018 och november 2019, med bara 4 inlägg i månaden. Och 2019 var annars också mitt tystaste bloggår med 143 inlägg. Kanske blir det ännu färre inlägg nu 2020?

Men har i alla fall bloggat varje månad i över tio år nu.

Det var en verklig tidsresa att gå igenom alla gamla inlägg när jag flyttade dem. Vilka minnen, både goda, dåliga och väldigt pinsamma. Men nu får den gamla bloggen begravas, och vi fortsätter här som vanligt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: